Zamyslenie na nedeľu – Nota Bene

Dlho som nenašiel medzi riadkami a v riadkoch toľko kvalitného textu ako v časopise NOTA BENE 213 (marec 2019). Balzam na dušu.

My, ľudia súčasnosti, sme prestali čítať. Texty už len skimmujeme (povrchne čítame). No a samozrejme, ak povrchne čítame, nemôžeme čítať medzi riadkami. A prichádzame tak o veľa podstatných vecí nielen pri čítaní dôležitých a zaujímavých textov. Aj o tom je nové číslo mesačníka Nota Bene, ktoré vám odporúčam určite prečítať. Nie skimmovať…

NOTA BENE nekúpite v novinovom stánku

Pred odchodom na jarné prázdniny (o tom inokedy) som si od pouličného predajcu s číslom BA2014 kúpil po dlhšom čase časopis NOTA BENE a hodil som ho na zadné sedadlo auta. Po prázdninách som ho takto zabudnutý v útrobách auta objavil a pustil som sa do čítania… Nepustil som ho z rúk, kým som ho celý neprečítal.

Dlho som nemal v ruke tak kvalitné tlačové médium. Nenašiel som v ňom článok alebo stĺpček, ktorý by nebol zaujímavý a špičkovo napísaný. Správy takmer nesledujem, TV nevlastním a Rádio Slovensko som prestal počúvať kvôli kvalite spravodajstva (poznámka pod čiarou: Relácie Dagmar Mozolovej počúvam naďalej). Časopis NOTA BENE však bude od dnes patriť do mojej knižnice jednoznačne každý mesiac.

NOTA BENE môžete podporiť aj finančne

Časopis NOTA BENE vydáva občianske združenie Proti prúdu.
Tu môžeš časopis finančne podporiť a pomôcť 350 ľuďom bez domova v 17 mestách Slovenska.

Zdieľajte ak sa Vám páčilo:

Leave a Reply